Regnbågsmuffins i miniformat

50 g smör
3 st ägg
3 dl socker
1 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
 
Börja med att sätta ugnen på 225 grader.
Smält smöret och häll ned mjölken.
Vispa ägg och socker riktigt pösigt i en bunke.
Blanda mjöl, vanilj och bakpulver och sikta ned i bunken.
Tillsätt mjölblandningen i bunken samt mjölken och smöret.
 
Häll upp smeten i mini formar för muffins.
Grädda mitt i ugnen ca 6 min.
 
Under tiden görs frostingen.
 
Frosting:
 
100 gram smör
2.5 -3 dl florsocker
Vispa ihop så att det blir lagm fluffigt.
 
Nu är det dags att färga, jag valde lila, rosa, gul och grön.
Dela upp krämen i lika många små skålar som du vill ha färger och blanda till önskad kulör.
Fyll en spritspåse med de olika färgerna, då brukar jag lägga en färg längs med kanten hela vägen upp och fortsätter så
runt hela påsen så att när man trycker ut spritsen så skall alla färger komma med.
 
När muffinsen har svalnat så spritsas frostingen ut och garneras med strössel.
 
Hoppas att det skall smaka!