Banankaka med kokos

Banankaka:
 
75 g smör
0.5 dl mjölk
2 ägg
2 dl socker
2 st mogna bananer
1 tsk kanel
3 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
0.5 tsk bikarbonat
 
Börja med att sätta ugnen på 175 grader.
 
Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret och tillsätt mjölken.
Blanda mjöl,bakpulver, vanilj och bikarbonat i en skål. Sikta ned det i bunken.
Häll i smöret och mjölken.
Mosa bananerna gärna lite slarvigt så blir det goda bitar i kakan när den är färdig.
Häll i smeten i en avlång bakform (limpform) och grädda i nedre delen av ugnen ca 50-55 minuter.
 
Under tiden görs frostingen.
 
100 g smör
2.5 dl florsocker
0.5 dl kokosflingor
 
Vispa smör och florsocker pösigt och tillsätt nästan all kokos men spara lite till dekoration.
Rosta den överblivna kokosen i en torr varm stekpanna tills den får en lite brunaktig ton.
 
När kakan svalnat, spritsa ut frostingen och häll på de rostade kokosflingorna.
 
Hoppas att det skall smaka!